Moldova Mall se transforma in Moldova Center

Toamna aceasta s-a dat startul lucrărilor de reconversie a centrului comercial Moldova Mall. Clădirea situată la kilometrul 0 al oraşului se transformă într-o destinaţie mixtă de comerț şi birouri, sub numele de Moldova Center.
Astfel, Moldova Center îmbină două componente principale: Moldova Shopping Center şi Moldova Business Center. Cei mai importanți retaileri ai centrului comercial își desfășoară în continuare activitatea pe parter şi etajul 1, urmând ca, la jumătatea anului 2015, să se finalizeze reconversia etajelor 2, 3, 4, 5 şi 6 din spatii comerciale în spaţii pentru birouri clasa A.

Clădirea va fi modernizată în totalitate, atât pe interior, cât şi pe exterior, pentru a putea găzdui între 1.200 şi 1.500 de angajaţi în zona de birouri. Procesul de transformare respectă mediul înconjurător, vecinii din zonă, dar şi clienţii care vin zilnic pentru cumpărăturile din magazinele preferate.

Pe toată perioada lucrărilor de reconversie, parterul şi etajul 1 vor fi deschise către public, după acelaşi program de funcţionare. Mai mult, noua organizare vine în sprijinul clienţilor care îşi pot face cumpărăturile mai repede, iar ofertele de sezon şi produsele de calitate, la preţuri accesibile, nu trebuie ratate în niciunul dintre magazinele noastre.

Moldova Center devine o clădire cu un design modern, dotată cu tehnologie de ultimă oră, care găzduieşte în acelaşi timp spaţii comerciale diverse: magazine de modă, restaurante, facilităţi bancare, bijuterii şi cosmetice, diverse servicii, precum şi un supermarket Billa, dar şi spaţii pentru birouri, unde vor fi create noi locuri de lucru pentru ieşeni.